"Õpime nägema oma hingesilmadega"- Ulvi Saar sündmus
Reede, 02. Veebruar 2024, 19:00 - 21:00

Kutsume Sind erilisele sündmusele, kus õpime hindama maailma sügavamalt, keskendudes sisemisele vaatenurgale, õppides süvitsi mõistma nii enda kui ka teiste inimeste emotsioone, mõtteid ning unistusi. Eesmärk on leida harmoonia oma sisemise- ja välise maailma vahel ehk luues silla, mis võimaldab mõista ning tunda sügavamat ühendust meie enda ja teiste hingedega.

Igaühel meist on ainulaadsed hingesilmad, mis võimaldavad meil näha maailma erinevalt. See sündmus julgustab meid kasutama oma hingesilmade võimet, et luua sügavamaid ja tähendusrikkamaid seoseid. Õpime märkama nüansse, mis muidu võivad jääda tähelepanuta, ning mõistma teiste inimeste emotsioonide ja mõtete mitmekesisust. See paneb meid mõistma, et maailm on rikkalik ja mitmekesine paik ning igaüks meist kannab endas ainulaadset lugu ja maailmapilti. Ent samas oleme kõik ühiselt elusõitjateks sellel suurel teel nimega elu.

Laseme end sel sündmusel kanda tiivul..., mis tõstab meid kõrgemale... ja viib kaugemale oma tavalisest vaatenurgast, avastades uusi horisonte, pannes loobuma piiratud mõtlemisest.

Niisiis, võta aeg, liitudes meiega koosviibimisel, kus avanevad teadmiste ja eneseteadvuse uksed!

See on kutse, mis paneb avastama ja sukelduma siiras tahtes mõista sügavamat tähendust enda ja teiste hingeelus.

Toimumiskoht:
Rapla kultuuriklubi baas/ Tallinna mnt 5

Energiapanus 35 EUR

Lisainfo: 55575939

Messenger_creation_bc50bf01-bc54-474b-a8e3-80f65c6086da.jpeg
Liitu meie uudiskirjaga
Lubame, et ei risusta teie postkasti.